utorak, 26. svibnja 2015.


   5 dl mlijeka
 2 vanilij šećera
 250 gr margarina
 500 gr jagoda
 3 šlag pjene


Priprema

Umutiti bjelanca sa šećerom i dodati brašno. Lagano izmješati, i izliti u pleh obložen papirom za pečenje da se peče 20 minuta na 180 C. Ohladiti biskvit, odlijepiti papir i preliti vrućim mlijekom.
Umutiti žumanjce sa šećerom, dodati brašno i 1 dl mlijeka i dobro izmješati. Preostalo mlijeko staviti da prokuha zajedno sa vanilij šećerom, te dodati pripremljena žumanjca i napraviti puding. U mlaku kremu dodati margarin i dobro umutiti.



Šlag napraviti prema uputi proizvođača.
Redati kora, krema, u kremu ugusto utisnuti jagode, i na kraju šlag.
Uživajte!!!!!


Izvor:  www.coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar