srijeda, 27. svibnja 2015.



Volite kajganu, ali volite i kuhana jaja. Nasreću, uz jednostavan trik možete izmiješati bjelanjak i žumanjak dok je jaje još u ljusci. Što je još bolje, takvu kuhanu kajganu možete ponijeti sa sobom, raditi sendviče...
Što vam je potrebno: Majica dugih rukava, dvije vrpce, plastična vrećica ( za zamrzavanje) i (naravno) sirovo jaje

1. Korak: Stavite jaje u plastičnu vrećicu i dobro istisnite višak zraka
2. Korak:Stavite vrećicu s jajetom u rukav majice. Jednu vrpcu zavežite oko rukava iznad jaja. Stisnite ju dobro, kako bi potpuno zatvorila rukav. Isto napravite i ispod jaja.
3. Primite rukav za krajeve, i zavrtite ga poput užeta za preskakanje, tako da se jaje radi krug. Svako malo zategnite rukave kako bi se jaje naglo zaustavilo. Radite to 15 sekundi.
4. Osvijetlite jaje jakim svjetlom ( poput onoga na kameri mobitela). Obično jaje će propuštati nešto svjetla, izmiješano će biti tamnije.
5. Skuhajte jaje

IZVOR: WWW.MAGAZIN.HR

0 komentari:

Objavi komentar