četvrtak, 28. svibnja 2015.




Koraci pripreme

  • 1Na pari u slatkom vrhnju rastopite bijelu čokoladu pa dodajte sastruganu unutrašnjost štapića vanilije. Ostavite smjesu da se ohladi. Ponovite postupak za tamnu čokoladu. Kad su kreme jednako hladne (ne prehladne), ulijte u čašu najprije smeđu, potom bijelu, smeđu i na kraju bijelu. Stavite u hladnjak preko noći. Prije posluživanja na kremu stavite kuglice sladoleda od čokolade, ukrasite listićima metvice.

Sastojci

  • Za bijelu kremu:
  • 150 ml slatkog vrhnja
  • 200 g bijele čokolade
  • 1 štapić vanilije
  • Za tamnu kremu:
  • 150 ml slatkog vrhnja
  • 150 g tamne čokolade
  • 1 vanilin šećer


  • IZVOR:
  •  http://dobrahrana.jutarnji.hr

0 komentari:

Objavi komentar