ponedjeljak, 8. lipnja 2015.



Sastojci

18 komada petit keksa
1 vrećica sladoled deserta
200 ml mlijeka
malo čokoladnog mlijeka
Priprema

Pripremite sladoled prema uputstvu.Možete pripremiti i sladoled,po najdražem vam receptu ili koristiti gotov sladoled,koji ćete ostaviti da se blago otopi.Plastičnu posudu ili manji pleh obložiti folijom.Petit keks kratko potopiti u čokoladno mlijeko,pa redati u pleh.Sipajte sladoled preko keksa.Preko sladoleda poredajte još jedan red keksa,kratko potopljenog u čokoladno mlijeko.Ostavite u zamrzivač,da se ohladi i stegne.



Izvadite iz zamrzivača,pa odstranite foliju.Tanak nož potopite u vrelu vodu,pa režite na parčad.Nož prije svakog reza potopite u vrelu vodu.Ledene sendviče vratite u zamrzivač do posluživanja.



www.coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar