ponedjeljak, 1. lipnja 2015.




Brza,lagana i fina….ma fantasticna je :-)))))
Sastojci

Potrebno je:
1 pakovanje kora za rozen tortu
1 kg jagoda



500g belog slaga
3 dl hladne kisele vode
2 kisele pavlake
200g secera u prahu
Priprema

1.
Ociscene jagode secite na kolutove debljine 2-3 mm.
2.
Umutite slag sa hladnom kiselom vodom pa dodajte umucenu pavlaku sa secerom u prahu.
Sve dobro sjedinite.
3.
Koru premazite slagom,preko slaga stavite drugu koru pa opet premazite slagom. Na slag poredjajte jagode a preko njih stavite jos malo slaga da bi se sledeca kora bolje zalepila.
4.


  Filujte tako svaku koru a na svaku drugu stavljajte i jagode.
5.
Tortu mozete dekorisati po zelji i volji….
Izvor:  www.coolinarika.com

0 komentari:

Objavi komentar