ponedjeljak, 25. srpnja 2016.



Sastojci:

  • 250 g margarina,
  • 3 jaja,
  • 300 g šećera,
  • 200 g čokolade,
  • 2 kašike kakaa,
  • 100 g sjeckanog prženog neslanog kikirikija,
  • 200 g mljevenog keksa,
  • 100 g čokolade za glazuru,
  • nekoliko kapi ulja
Priprema:

Zagrijati margarin i sačekati da se istopi. Jaje i šećer izmiješati i dodati margarinu. Kuhati dok se šećer ne otopi, dodati kakao, čokoladu, polako miješajući dodati masi kikiriki, keks i sezam.
Odgovarajuću tepsiju ili kalup namazati sa nekoliko kapi ulja i toplu smjesu staviti u nju. Sačekati da se masa stvrdne, pa staviti čokoladnu glazuru, a zatim izrezati i poslužiti uz kavu ili čaj.

0 komentari:

Objavi komentar