četvrtak, 30. lipnja 2016.



Sastojci:


  • 250 ml vrhnja za šlag
  • 250 g mascarpone
  • 250 g svježeg nemasnog sira (Quark)
  • 100 g šećera
  • 1 vanilin šećer
  • 300 g speculaas keksa (po potrebi i malko više)
  • 400 g zamrznutog šumskog voća

Priprema
1.
Vrhnje sa vanilin šećerom umutiti u čvrsti šlag.
Mascarpone sir i svježi nemasni sir (quark) sa šećerom dobro izmiješati - u tu smjesu lagano umiješati čvrst šlag.
2.
U jednu zdjelu redati:
1. sloj speculaas keksa
2. pola kreme
3. opet sloj speculaas keksa
4. smrznuto šumsko voće
5. drugu polovicu kreme
6. sloj speculaas keksa
3.
Najbolje ostaviti preko noći u hladnjaku da se šumsko voće odmrzne i da keksi omekšaju.

0 komentari:

Objavi komentar