Sastojci:
- 250 ml vrhnja za šlag
- 250 g mascarpone
- 250 g svježeg nemasnog sira (Quark)
- 100 g šećera
- 1 vanilin šećer
- 300 g speculaas keksa (po potrebi i malko više)
- 400 g zamrznutog šumskog voća
Priprema
1.
Vrhnje sa vanilin šećerom umutiti u čvrsti šlag.
Mascarpone sir i svježi nemasni sir (quark) sa šećerom dobro izmiješati - u tu smjesu lagano umiješati čvrst šlag.
2.
U jednu zdjelu redati:
1. sloj speculaas keksa
2. pola kreme
3. opet sloj speculaas keksa
4. smrznuto šumsko voće
5. drugu polovicu kreme
6. sloj speculaas keksa
3.
Najbolje ostaviti preko noći u hladnjaku da se šumsko voće odmrzne i da keksi omekšaju.
0 komentari:
Objavi komentar